STRATEGIYA NAZARIYASI HAMDA KORXONALAR FAOLIYATIDA STRATEGIYA TANLASHNING ROLI VA AHAMIYATI - S, O.N.Xaitov; Maxmudov, S.A.; Shaymatova, X.S.; Boynazarova, N.B. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada mualliflar korxonalarda strategiyalarni rejalashtirish va rejalashtirilgan strategiyalardan aniq foydalanish bo?yicha fikr yuritganlar. Strategiya atamasiga ta`riflar berilgan va mashxur iqtisodchi olimlarning strategiya haqidagi qarashlarini keltirib o?tganlar.