AXBOROTLARNI HIMOYALASHDA TASVIRLARNI TANIB OLISHNING ONLAYN VA OFLAYN USULLARIDA NEYRON TARMOQLARNI QO‘LLASH - Otabek, Sag‘dullayev; Javohir, Shodmonov; Munavvar, Utayeva; Bahora, Imomova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Axborot texnologiyalarni rivojlanishi har bir mamlakat uchun ish unumdorligini oshishi, sifati va eng asosiysi ish samaradorligi yuqori darajada bo’lishini ta’minlab beradi.