BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA INNAVATSIYON FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISH - Jo‘raqulovna, Ro‘ziyeva Nasiba (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o’qituvchilarining innavatsion faoliyatini rivojlantirish xususiyatlari ko’rib chiqilgan. O‘qituvchilarning pedagogic mahorati va ijodiy salohiyatini shakllantirishning psixologik-pedagogik shartlari tavsiflanadi.