TABIIY FANLAR ASOSIDA O‘QUVCHILARINI BARKAMOL SHAXS SIFATIDA SHAKLLANTIRISH - Abdurashid qizi, Umirzakova Dilnoza (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada tabiiy fanlarda o‘quvchilarning ilmiy-amaliy dunyoqarashini shakllantirish, o‘quvchilarni tabiatga, ona Vatanga bo‘lgan muhabbatini shakllantirishning usullari tahlil qilib berilgan.