BO`LAJAK BOSHLANG`ICH SINF O`QITUVCHILARINI MA’NAVIY – AXLOQIY TARBIYALASHNI SHAXSGA YO`NALTIRILGAN TA`LIM VOSITASIDA TAKOMILLASHTIRISH - Najmitdin qizi, Boboqulova Sarvinoz (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarini ma’naviy – axloqiy tarbiyalashni shaxsga yo’naltirilgan ta’lim vositasida takomillashtirish xususida so‘z yuritiladi.