BOSHLANG’ICH TA’LIMDA MATEMATIKA O‘QITISHNI HAYOTGA BOG’LASH ORQALI O‘QUVCHILARNING MATEMATIKANI O‘RGANISHGA BO‘LGAN QIZIQISHINI OSHIRISH - Erkinovich, Umarov Nurbek (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarga matematika fani asoslarini zamon talablari asosida o‘qitish uchun o‘qituvchidan nafaqat metodik mahoratni balki matematika fani tushunchalarini va matematik belgi va simvollardan foydalanish malaka va ko‘nikmalariga ham ega bo‘lishlari kerak bo‘ladi.