T?L?B?L?RNING IJ?DK?RLIK K?‘NIKM?SINI RIV?JL?NTIRISHG? INN?V?TSI?N Y?ND?SHUV - Esanmurodovna, Ro‘ziyeva Habiba (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada t?l?b?l?rning must?qil, ij?diy f??liy?t k?‘rs?tishl?rig? k?‘m?kl?shish ul?rning ?‘z d?r?j?l?rini ?niql?shl?ri v? ?m?ld? t?tbiq etishl?ri uchun sh?r?it y?r?tish, ij?diy f??liy?tl?rini ped?g?gik q?‘ll?b-quvv?tl?shg? y?‘n?ltirilg?n innovatsion yondashuvlar borasida fikr yuritilgan.