ESHITISHDA NUQSONI BOR BOLALARNI INKLYUZIV TA’LIMGA JALB ETISH - Shaxlo, Jumanova; Hushnora, Ortiqaliyeva (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bor bolalarni oddiy sinflarda o’qitish usullari va ularni jamiyatda o’z o’rnini toptirish, buning uchun olib borilayotgan ishlar haqida so’z yurutildi. Pedagoglarning samarali faoliyati ularning chuqur va rang -barang kasbiy bilimlari, bilim berish usullari haqida na’munalar keltirilgan.