YANGI O’ZBEKISTONDA TEXNOLOGIYA FANI TA’LIM, FAN VA ISHLAB CHIQARISH INTEGRATSIYASINI HARAKATLANTIRUVCHI KUCHIDIR - Jiyanqulova, R.X (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
mazkur maqolada yangi O’zbekistonda ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar va uni amalga oshirishga to’siq bo’layotgan omillar, texnologiya ta’limining inson hayotida tutgan o’rni, texnologiya ta’limidagi muammolar va yechimlar haqida so’z yuritiladi.