GANDBOLCHILARNI HUJUM TEXNIKASIGA O’RGATISH YO’LLARI - Axmadovich, Hotamov Mumin; Qaxramon qiz, Mardiyeva Marjona (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Yoshli gandbolchilarning hujum harakatlari samaradorligini o’rganish, hamda tahlil qilish orqali ularni o’yin jarayonlaridagi hujum samaradorligini aniqlash va amaliy tavsiyalar berishni maqsad qilib oldik.