MAKTAB O’QUVCHILARIORASIDA HUQUQBUZUZARLIK VA JINOYATCHILIK PROFILAKTIKASINI YANADA TAKOMILLASHTIRISH - Norbo’tayevich, Usmonov Abdurashid (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maktab o’quvchilari jinoyatchiligini profilaktikasiga doir faoliyatning tahlili, huquqbuzarliklar profilaktikasining yo’nalishlarini rivojlantirish zarurati mavjudligi hamda yo’nalishlarni takomillashtirish