DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA O‘QITUVCHINIG FAOLIYATI - qizi, Ibragimova Sayyora Baxodir (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining dars samaradorligini oshirishda foydalanadigan pedagogik texnologiyalarining shakli ,metodlari va vositalari aks ettirilgan.