TA’LIM JARAYONIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING NAZARIY JIHATLARI - Tuxtayev, O.X.; Boltayevna, Aslanova Noila (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada avvaldan loyihalashtirgan ta’lim-tarbiya jarayonining pedagogik texnologiyasi o‘zida metodlar tizimi, maqsad, shakl va vositalari, o`qituvchi va o`quvchilarning birgalikdagi faoliyat ko`rsatish imkoniyatlari hamda yakuniy kamchilikga erishish borasidagi muammoni tahlil qilingan va metodik tavsiyalar keltirilgan.