UMUMTA’LIM MAKTABLARI VA AKADEMIK LISEYLARDA FIZIKANI O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH MASALALARI TO‘G‘RISIDA - Mo‘min Qodirov; Odil Ochilov; Erkin Voxidov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2020)
Mazkur maqola akademik litsey va umumta’lim maktablarida fizika fanini o‘qitishning bugungi holati, fizika fanini o‘qitishni sifat va samaradorligini belgilovchi omillar, ularni takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan