IOLOGIYA DARSLARIDA AXBOROT KOMMUNUKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Abdumajitovna, Mirzayeva Ra’no (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada biologiya darslarida axborot kommunukatsiya texnologiyalaridan foydalanish, AKT ning ahamiyati va undan foydalanish metodikasi haqida ma’lumot berilgan.