BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA KREATIVLIK QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISH - Shukurullo qizi, Sadullayeva Muxlisa (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o’qituvchilarida kreativlikni rivojlantirish xususiyatlari ko’rib chiqilgan. O‘qituvchilarning ijodiy salohiyatini shakllantirishning psixologik-pedagogik shartlari tavsiflanadi.