BIOLOGIYA DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Ahmadjonovna, Yunusova Navbahor; Dilmuratovna, Sultanova Gavhar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada biologiya darslarida innovatsion texnologiyalardan foydalanish metodikasi va uning ahamiyati haqida ma’lumot berilgan.