UZLUKSIZ TA’LIMDA IJTIMOIY MOSLASHUVCHANLIKNING PEDAGOGIK PSIXOLOGIK ASOSLARI - Ollaberganova, Sanobar; Maksuda, Dusmetova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim jarayonida o’quvchilarning moslashuvchanligini pedagogik psixologik asoslarini yoritib berish maqsad qilib olingan.