BADIIY DISKURSDA KINOYANING KOMIK EFFEKT YARATISH USUL VA VOSITALARI - Abdupattoyevich, Parmonov Alisher (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada badiiy matnni boyituvchi stilistik troplardan biri bo’lgan “kinoya” ni tahlil qilindi. “Kinoya” va uning turli olimlar tomonidan berilgan fikrlari turli misollar yordamida tahlil qilindi va shaxsiy fikr va qarashlar berilgan ma’lumotlar bilan isbotlandi. Xususan, “kinoya”ning olimlar Giler A. Kassirer Ch. tomonidan berilgan fikrlariga alohida e’tibor qaratildi.