TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARINING AHAMIYATI - Yo‘ldashev, Salimjon; Dilshodjon , Madaminov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2022)
Ushbu maqolada innovatsiya tushunchasi va uning qo‘llanilishi hamda ta’lim tizimidagi innovatsion texnologiyalar yoritilgan. Undan tashqari innovatsion faoliyatning o‘ziga xos xususiyatlari ham bayon qilingan.