“Olov-yong`in manbai” - Amirqulovna, Sanayeva Raxima; Xushmurodovna, Turakulova Yulduz (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Olov,yong’in chiqish sabablari,yong’inning oldini olish haqida tushunchalar berilgan.