O‘quvch-yoshlarni ma?naviy-axloqiy shakllantirishda ota-onalar pedagogik madaniyatini takomillashtirishning ayrim jihatlari - Usanov, Sh. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada ota-onalar o‘quvch-yoshlar tarbiyasi to‘g‘risida nazariy, ilmiy bilimlarga ega bo‘lishi, oila sharoitida ota-onalarning tarbiyachilik madaniyatini tashkil qilish, to‘ldirib borish va takomillashtirishga oid tavsiyalar berilgan.