BOSHLANG`ICH TA`LIMDA MASOFAVIY TA`LIMNI TASHKIL ETISHNING AHAMIYATI - Hayitovich, Ungarov Baxtiyor; Iroda, Xujanova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Mazkur maqolada masofaviy ta`lim texnologiyalarida o`qituvchi va o`quvchining munosabati va o`zlashtirishni aniqlash usullari keltirilib o`tilgan. Bundan tashqari masofaviy o`qitishning hozirgi holati va muammolari, masofaviy kurslarni yaratishning kontseptual asoslari ko`rib chiqilgan.