BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA 5E MODELI ASOSIDA AMALIY MASHG‘ULOTLARNI REJALASHTIRISH - Raximqulova Maxbuba Baxronovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda amaliy mashg‘ulotlarni 5E modeli asosida kompetensiyaviy yondashuv bilan rejalashtirish muammosi haqida fikr-mulohazalar berilgan. Maqsad 5E bosqichlarining kompetensiya natijalari bilan moslashuv mexanizmini asoslashdir. Natijada rejalashtirishning amaliy algoritmi va baholash mezonlari taklif etildi.