TALABALARDA SANOGEN REFLEKSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISHDA TEXNOLOGIYALARNI O‘RGANISH. - Dildora Isayeva Sodikovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2025)
Talabalarda sanogen refleksiyasini rivojlantirish metodikasini takomillashtirishda texnologiyalarni o‘rganish, zamonaviy ta’limda reflektiv fikrlashni rivojlantirish, yo‘nalishlarini ko‘rish, sanogen refleksiya o‘z bilim va tajribalarini tahlil qilish, faoliyatini baholash va o‘zini rivojlantirish qobiliyatini oshiradi. Maqsad texnologiyalarning talabalarda o‘z-o‘zini anglash va tanqidiy fikrlashni rivojlantirishdagi ta’sirini aniqlashdir.