BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARDA MUAMMOLI TAʼLIM TEXNOLOGIYASI VOSITASIDA TANQIDIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH - Shermanov Isobek Chilmamatovich; Karshiyeva Inobat Shavkatovna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2025)
Maqola boʻlajak oʻqituvchilarda muammoli taʼlim texnologiyasi orqali tanqidiy fikrlashni rivojlantirish, tanqidiy fikrlashning mohiyati, ahamiyati, muammoli taʼlim texnologiyasining oʻziga xos xususiyatlari, afzalliklari va uni boʻlajak oʻqituvchilarning kasbiy tayyorgarligida qoʻllash yoʻllari ochib berilgan. Shuningdek, muammoli taʼlim texnologiyasini amaliyotga tatbiq etishdagi muammolar va ularni bartaraf etish yoʻllari ham koʻrsatib oʻtilgan.