ELEKTRON TA’LIM MUHITIDA TALABALARDA FANLARARO ALOQADORLIK JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Eshimov , Raxmon Rustamovich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak iqtisodchilarni tayyorlashda fanlararo bog‘lanish muammosini hal qilish, xorijiy olimlar tahlili, iqtisodiy bilim berish omillari, talabalarga bilim berish kompetentining tuzilishi haqida fikr mulohazalar keltirilgan.