“PEDAGOGLARNI KASBIY RIVOJLANTIRUVCHI TA’LIM MUHITINI YARATISH MUAMMOLARI” : To‘plam ilmiy tadqiqotlar, ishlanmalar hamda ilg‘or tajribalar bilan qiziquvchi barcha ilmiy va pedagog xodimlar, doktorantlar hamda keng kitobxonlar ommasiga mo‘ljallangan. - viloyati pedagogik mahorat markazi, Samarqand (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2025)
To‘plam ilmiy tadqiqotlar, ishlanmalar hamda ilg‘or tajribalar bilan qiziquvchi barcha ilmiy va pedagog xodimlar, doktorantlar hamda keng kitobxonlar ommasiga mo‘ljallangan. To‘plamga kiritilgan maqolalar mualliflik tahririda berilgan. Maqolalarning saviyasi, sifati va ilmiy dalillarning haqqoniyligi hamda mazmuni uchun mualliflar mas’uldir.