TA’LIM TIZIMIDAGI STRESS VA BURN-OUT SINDROMINING OLDINI OLISH VA BOSHQARISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Yusup o‘g‘li, Elmurodov Ulug‘bek (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola oliy ta’lim tizimidagi stress va burnout (charchoq sindromi) muammolarini tahlil qiladi va ularni boshqarish uchun samarali psixologik usullarni taklif etadi. Maqola oliy ta’lim muassasalari uchun stress boshqaruvi va emotsional qo‘llab-quvvatlashni kuchaytirish, ijobiy muhit yaratish, va o‘qituvchilar bilan talabalarni rag‘batlantirish zarurligini ta’kidlaydi