BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLILIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI - Begnarovich, Uralov Azamat; Toshqulovna, Bekmatova Umida (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Maqolada fanni o‘qitishda axborot texnologiyalaridan, elektron darsliklar, interaktiv monitor va virtual laboratoriyalardan foydalanish to‘g‘risida ma’lumot berilgan. Shuningdek, fanni o‘qitishda ijodkorlik, mantiqiy yondashuv hamda o‘rganilgan bilimlarni takrorlash orqali ko‘z xotirasi haqida fikrlar bayon etilgan. AT vositalaridan qanday samara bilan foydalanish lozimligi ilmiy asoslangan.