NOMUTAXASSIS TA’LIM YOʻNALISHLARIDA RUS TILINI INTERFAOL USULLAR ASOSIDA OʻQITISH - Umida Ilxomovna, Narzullayeva; Mirzaali Asfandiyorovich , Fayziyev (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada rus tilini oʻqitishning interfaol usullari, kommunikativ metodi, shuningdek, zamonaviy texnologik vositalardan foydalanish kabi metodikalar koʻrib chiqiladi. Shuningdek, talabalarning rus tiliga boʻlgan qiziqishini oshirish, ularda ijodiy fikrlash va samarali muloqot qilish qobiliyatlarini rivojlantirishga yordam beradi.