TEXNOLOGIYA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRUVCHI TOPSHIRIQLAR VA ULARNING MOHIYATI - Berdikulova, Sitora (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning ijodkorlik qobiliyatlarini rivojlantirish, texnologiya fani o‘qituvchisining dars davomida o‘quvchilarga differensial yondashuvni ta’minlay olishini kafolatlovchi topshiriqlar usuli va ularni amalga oshirish mazmuni yoritilgan.