TAʼLIM JARAYONIDA YOSHLAR BILAN MAʼNAVIY-MAʼRIFIY ISHLARNI TIZIMLI TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYALARI: TAʼLIM JARAYONIDA YOSHLAR BILAN MAʼNAVIY-MAʼRIFIY ISHLARNI TIZIMLI TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYALARI - Safarovna, Qulmurodova Sayyora (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola mamlakatimizda taʼlim sohasida amalga oshirilayotgan keng qamrovli islohotlar natijasida, zamonaviy talablar asosida taʼlim sifatini oshirish, jumladan, yoshlar maʼnaviy bilim darajasini tizimli yondashuvning ilgʻor texnologiyalari asosida rivojlantirish jarayoni haqida so’z boradi