BUXORO XONLIGI KARVONSAROYLARI VA ULARNING AHAMIYATI - Eshpo‘latovna, Arziyeva Santalat (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Buxoro xonligida savdo-sotiq munosabatlarining taraqqiy etishi, mazkur yo‘nalishda olib borilgan iqtisodiy tadbirlarda xonlikda mavjud karvonsaroylarning tutgan o‘rni va ahamiyati masalalari ilmiy adabiyotlar tahlili asosida ochib berilgan.