ANTONI JENKINSON ESTALIKLARIDA XIVA XONLIGINING YORITILISHI - Bozorovich, Ergashov Toxir (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘rta Osiyo xonliklari davri tarixiga doir muhim ma’lumotlarni o‘zida jam qilgan mazkur davr guvohi bo‘lgan muarrix Antoniy Jenkinson ma’lumotlari va uning tarixiy ahamiyati tahlil qilinadi.