“Alpomish” dostoni orqali o‘quvchi-yoshlarda shaxs jismoniy barkamolligini shakllantirish masalalari - Donakulovich, Kobilov Sobir (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada “Alpomish” dostoni orqali o‘quvchi-yoshlarda jismoniy barkamollik va ma’naviy-axloqiy sifatlarni shakllantirish masalalari yoritilgan.