KAYKOVUSNING “QOBUSNOMA” ASARIDA JUVONMARDLIK TARBIYASI - Gulbaxor, Raximova; Yulduz, Bahriddinova; Xasan, Amonov (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Kaykovusning “Qobusnoma” asari hamda uning tarbiyaviy ahamiyati, juvonmardlik ta’riqati va unda ilgari surilgan g‘oyalar tahlili keltirilgan.