BO‘LAJAK BOSHLANGʻICH SINF O‘QITUVCHILARIGA O‘QUVCHILARNING IJODIY QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHNI O`RGATISH METODIKASI - Abdurafikovna, Giyasova Shaxnoza (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarning ijodiy qobiliyatini shakllantirishda didaktik materiallardan foydalanishning amaliy ahamiyati yoritilgan. Ijodiy qobiliyatni rivojlantirishda bilishga doir innovatsion texnologiyalardan foydalanish hamda ularni oʻqish jarayonida tadbiq etish haqida ma’lumotlar berilgan.