SHE’RIYATDA RITORIK MUNOSABAT VA DIALOGIZM - Gaipovich , Matyakupov Sa’dulla (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: maqolada she’riyatda dialog yaratish hamda uning vujudga kilish omillari, lirik va dramatik tasvir sintezi, badiiy ifoda shakllari, ijodkor badiiy mahorati masalalari tadqiq etiladi.