TA’LIM JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING SHAXSIY VA KASBIY FAZILATLARINI HISOBGA OLISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK ASOSLARI - Burgutovich, Boymurotov Asqarali (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Ta’lim jarayonida o‘quvchilarning shaxsiy va kasbiy fazilatlarini hisobga olishning eng muhim bo‘g‘ini ularning o‘quv-bilish faoliyatidagi kamchiliklarni bartaraf etish yoki cheklashdir. Maqolada o‘quvchilarga o‘zlarining qulay imkoniyatlari va afzalliklarini ro‘yobga chiqarish, uzoq vaqt davomida diqqatni jamlash qobiliyatini shakllantirish, harakatlarni puxta bajarishga moyillik haqida so‘z yuritiladi.