ZAMONAVIY TA’LIMDA KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV- TA’LIMDA SAMARADORLIKNI OSHIRISH OMILLARI SIFATIDA - Eshbekovich, Usarov Javlon (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim sohasida davlat-xususiy sheriklikni rivojlantirish, sohada sog‘lom raqobat muhitini yaratish,o‘quv jarayonida nazariy bilim olishga yo‘naltirilgan ta’limdan amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishga yo‘naltirilgan ta’lim tizimiga bosqichma-bosqich o‘tish yuzasidan oliy ta’lim muassasalari va o‘rta umumta’lim maktablari bilan hamkorlikda amalga oshirilayotgan zamonaviy innovasion ta’lim klasteri xususida fikr yuritiladi.