MAKTABGACHA TA’LIMDA CHET TILLARNI O‘QITISH MUAMMOLARI - Zuvayduloyevna, Nigmatova Mavjuda; Toxirovna, Iskandarova Nilufar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola maktabgacha ta’lim sohasida chet tilini o‘qitishning asosiy muammolariga bag‘ishlangan: erta yoshda filologik ta’lim, xususan tillarni o‘qitishda bolalarning umumiy nutq qobiliyatini rivojlantirish, chet tilidan aloqa vositasi sifatida foydalanish qobiliyati va tayyorligini shakllantirish , boshqa milliy madaniyat bilan tanishishdagi ahamiyati yoritiladi.