ULUG‘BEK HAMDAM SHE’RIYATIDA RUHIY KECHINMA VA BADIIY IFODA - Shukurbayevna, Saburova Manzura (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2024)
Annotatsiya: maqolada she’riyatda mavzu rang-barangligi, olam va odam munosabatlarining badiiy talqin qilinishi, shakl va mazmun mutanosibligi, tasvir va ifoda uyg‘unligi masalalari Ulug‘bek Hamdam ijodi misolida ilmiy tahlil qilinadi.