O‘QITUVCHILARNING PEDAGOGIK KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISHNING USLUBIY VA DASTURIY VOSITALARI - Asfandiyorovich, Fayziyev Mirzaali; G‘ulomovich, Tugalov Ravshan (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Maqolada o‘qituvchilarning pedagogik kompetentligini shakllantirishning uslubiy va dasturiy vositalari haqida fikr yuritilgan. Shuning bilan birga masofaviy o‘qitish texnologiyalari, ularni tashkil qilishdagi uslubiy va dasturiy vositalar, pedagogik kompetentlik haqida ham ma’lumotlar bedrilgan.