METODIK KOMPETENTLIK BOʼLAJAK OʼQITUVCHINING KASBIY OʼSISHINING ASOSI SIFATIDA - Abdugʻaniyevich, Oʻsarov Shirinboy (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqolada innovatsion yondashuvdan foydalangan holda boʻlajak oʻqituvchilarning metodik kompetensiyasini rivojlantirishning metodik asoslari koʻrib chiqilgan. Tadqiqotda taʼlimdagi innovatsion yondashuvning asosiy tamoyillari tahlil qilingan va boʻlajak oʻqituvchilarning metodik kompetensiyasini rivojlantirishga yordam beradigan aniq ish usullari va shakllari taklif etilgan