“Оилада тарбия асослари” модулини ўқитишда интерфаол методлардан фойдаланиш - Абдужалилова, Ш.А. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация. Mақолада “Оилада тарбия асослари” модулини ўқитишда интерфаол методлардан фойдаланишнинг мақбул усуллари ва ундан қай тарзда фойдаланиш йўллари ҳақида фикр юритилади