TOʻRTINCHI HOKIMIYATNI RIVOJLANTIRISH VA JAMIYATGA TATBIQ QILISH - Farangiz , Jo’rayeva (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotasiya. Ushbu maqolada Milliy axborot makonini tashkil etish, rivojlantirish shuningdek xorijiy mamalakatlar bilan aloqani kuchaytirishga qaratilgan islohotlar, imkoniyatlar ko’rsatilib o’tilgan.