INKLYUZIV TA’LIMGA QAMRAB OLINGAN ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJI BO‘LGAN O‘QUVCHILAR VA ULARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Alimova , G.K.; Kudratova , A.I. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatasiya. Maqolada umumiy o`rta ta’lim yoshidagi bolalarda nogironlik, uning ko‘rinishlari, ushbu bolalarni inklyuziv ta’limga jalb etish haqida ma’lumot berilgan.