BOSHLANG’ICH TA’LIMDA ZAMONAVIY DARSLARNI TASHKIL ETISH SHAKLLARI - Majidovna, Ibragimova Noila (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda darslarni tashkil etishning o‘ziga xos xususiuyatlari, zamonaviy darsga qo‘yilgan talablar, ularni tashkil etishning shakl, metod va vositalari asoslab berilgan.