SAMARALI MULOQOT QILISH BO‘YICHA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Vafokulovich, XURRAMOV Anvar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola barcha xalq ta’limi tizimi xodimlarga mo‘ljallangan bo‘lib, kasbiy muvaffaqiyatga erishish jarayonida zarur vositalar haqida ma’lumot beradi. Pedagog xodimlarning potensialini rivojlantirishda kommunikativ qobiliyatning ahamiyati ko‘rsatib beriladi.